Saturday, June 7, 2014

چند نکته برای کابینت آشپزخانه

1. خانه و آشپزخانهتان تمیز و مرتب باشد. ۲) گاهی وقت‌ها مجبور می‌شوید برای برداشتن یک وسیله، تمام وسایل را به هم بریزید. بهتر است لوازم و وسایلی را که کمتر از آنها استفاده می‌کنید در طبقات بالاتر و قسمت‌های عقبی کابینت قرار دهید و وسایلی را که در طول روز چند بار از آنها استفاده می‌کنید در قسمت‌های جلویی قرار دهید. ۳) معمولا سایه کابینتها روی میزها و سایه هود روی اجاق گاز میافتد و موجب می‌شود نور کافی برای انجام کارهای پخت و پز وجود نداشته باشد. توصیه میشود در آشپزخانه علاوه بر نور عمومی‌ از نور موضعی هم استفاده کنید تا هنگام کار نور کافی و دید بهتری داشته باشید. ۴) برای صرفه‌جویی در فضا قابلمههای کوچک‌تر را در قابلمههای بزرگ‌تر قرار دهید. می‌توانید قابلمهها و لوازمی‌که زیاد به آنها احتیاج پیدا میکنید در کابینتها و قفسههای قابل حمل قرار دهید تا مجبور نشوید دایم در کابینتها را باز و بسته کنید و دسترسی راحت‌تری به وسایل داشته باشید. ۵) قرار دادن لوازم و وسایل برقی که به ندرت مورد استفاده قرار میگیرند روی کابینت و میز آشپزخانه فضای زیادی میگیرند که برداشتن و قرار دادن آنها در کابینت فضای زیادی در اختیارتان قرار میدهد. ۶) رنگهای قرمز و نارنجی به رنگهای مهیج و اشتها آور معروف‌اند و میتوانید در دکوراسیون آشپزخانه و انتخاب رنگ کابینت از آنها استفاده کنید. ۷) نصب پوستر و عکسهای زیبا از میوهها و سبزیها در آشپزخانه شما را به تغذیه سالم تشویق میکند و در رفتارهای غذایی سالم نقش دارد. داخل یا روی در کابینتهایی که زیاد آنها را باز و بسته می‌کنید از این تصاویر استفاده کنید.

No comments:

Post a Comment